Χρυσές συνεργασίες για τον Παναθλητικό Συκεών

21 Σεπτεμβρίου 2017

«Ο Παναθλητικός Συκεών ανακοινώνει στην συνέχιση της πετυχημένης συνεργασίας με τιςεταιρείες ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑ & AQUA TRADE οι οποίες για την επόμενη σεζόν θα είναι Χρυσοί Χορηγοί της γυναικείας ομάδας».
Μετά την νέα μεγάλη συνεργασία του συλλόγου με την ALWAYS, άλλα 2 γνωστά επιχειρηματικά ονόματα συμμετέχουν στο φετινό χορηγικό πρόγραμμα του Παναθλητικού.
Τα ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑ, αποτελούν από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες με εξειδίκευση στα μανιτάρια και είναι σήμερα η κορυφαία εταιρεία με φρέσκα μανιτάρια στην Ελλάδα ενώ δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό με πολύ μεγάλη επιτυχία. (www.manitaria.com.gr)
Ο πρόεδρος της εταιρείας ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑ κος Χρόνης Κεχαγιάς δήλωσε: «Στηρίζουμε για 4 η χρονιά την γυναικεία ομάδα του Παναθλητικού. Είμαστε πολύ περήφανοι για την πορεία αυτής της ομάδας. Η περσινή 6 η θέση στην Α1 ήταν πραγματικά μια σπουδαία επιτυχία. Χαιρόμαστε επίσης που τον σύλλογο έχουν αγκαλιάσει κι άλλες μεγάλες εταιρείες με πανελλήνια εμβέλεια. Έτσι και φέτος, θα ενισχύσουμε τη συνεισφορά μας σε μια ομάδα
που διαφημίζει το γυναικείο μπάσκετ σε όλη την Ελλάδα.».
Η AQUA TRADE S.A., ιδιοκτησίας των Αφών Χατζησωτηρίου, με έδρα τη Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, αποτελεί μία πολύ μεγάλη βιομηχανία επεξεργασίας και διανομής όλων των τύπων φρέσκων και κατεψυγμένων ψαριών και θαλασσινών. Είναι παράλληλη η Νο1 ελληνική βιομηχανική μονάδα επεξεργασίας γαριδοειδών με εξαγωγές σε Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία καθώς και σε αρκετές χώρες της Ασίας. (www.aquatrade.gr).

Ο πρόεδρος της AQUA TRADE κος Αθανάσιος Χατζησωτηρίου δήλωσε μεταξύ άλλων για τη συνέχιση της συνεργασίας: «Ο Παναθλητικός πέρσι δικαίωσε την απόφασή μας για συνεργασία. Η εντυπωσιακή του πορεία στην Α1 μας χαροποίησε αφάνταστα. Είμαι μια ομάδα – πρότυπο λειτουργίας η οποία κατορθώνει και προοδεύει τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε επίπεδο marketing. Η προβολή της εταιρείας μας από αυτή τη συνεργασία απέδωσε σημαντικά οφέλη. Ευχόμαστε και τη φετινή χρονιά στα κορίτσια της ομάδας κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους κι ελπίζουμε ότι η δική μας συμμετοχή θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων τους».
Ο Παναθλητικός Συκεών και τη φετινή χρονιά αναμένεται να έχει τη στήριξη πολύ μεγάλων επιχειρήσεων με πανελλήνια εμβέλεια. Ήδη έχουν οριστικοποιηθεί 25 «δυνατές» συμφωνίες ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσει και τυπικά η συνεργασία με τον ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ του συλλόγου.»

 

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων