ΜΕΓΑΛΗ ΧΟΡΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ALWAYS

24 Ιουλίου 2017

O Παναθλητικός Συκεών ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία ALWAYS, η οποία για τη σεζόν 2017 – 2018 θα αποτελεί τον βασικό χορηγό των τμημάτων νεανίδων και mini κοριτσιών του συλλόγου!

Πρόκειται για άλλη μια σπουδαία συνεργασία του συλλόγου ο οποίος κατορθώνει να γίνεται ελκυστικός για αρκετές μεγάλες ελληνικές εταιρείες οι οποίες επιλέγουν να διαφημιστούν δια μέσου του Παναθλητικού στο γυναικείο μπάσκετ.

Η Always σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος, στηρίζουν κορίτσια αθλητικών ομάδων σε όλη την Ελλάδα ώστε να συνεχίσουν να ξαναγράφουν τους κανόνες γεμάτες αυτοπεποίθηση. Άλλωστε ο αθλητισμός κάνει τις έφηβες να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση. Σκοπός της Always είναι να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια, διότι κάθε κορίτσι έχει δικαίωμα να ακολουθεί το όνειρό του. www.epithimies.gr/always.

 

Ο γενικός γραμματέας του Παναθλητικού Συκεών κος Γιώργος Μίλκας δήλωσε για αυτή τη νέα συνεργασία: «Καλωσορίζουμε την προσπάθεια της Always για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των νέων κοριτσιών. Για τον σύλλογό μας που έχει την μεγαλύτερη ακαδημία μπάσκετ κοριτσιών στην Β. Ελλάδα αποτελεί σημαντική επιβράβευση των προσπαθειών για τη στήριξη όλων αυτών των νέων κοριτσιών στην ηλικία της εφηβείας. Πραγματικά τέτοιες δράσεις είναι άξιες συγχαρητηρίων».

 

Για να δείτε περισσότερα για αυτή τη δράση, επισκεφτείτε τον ακόλουθο δεσμό

http://www.ab.gr/always

 

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων