ΔΕΝΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ

27 Νοεμβρίου 2016

Η ομάδα μας , αν και στάθηκε με αξιώσεις στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα , μέσα στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου με αντίπαλο τη Δάφνη , δεν κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη .

Τα πολλά φάουλ της Σούμπερτ , τα οποία την άφησαν αρκετή ώρα εκτός παιχνιδιού και ένα κενό διάστημα , έδωσαν τη δυνατότητα στην ομάδα της Δάφνης Αγίου Δημητρίου να πάρει το προβάδισμα και τελικά τη νίκη.

Η ομάδα μας στάθηκε πολύ καλά, με τη Σούμπερτ να σημειώνει τελικά 30 πόντους και τη Ναυσικά Σταυρίδου  23.

Στο τέλος του παιχνιδιού η center της ομάδας μας, Khadijah Shumpert,  δήλωσε στο GrSpotakia :

«Σίγουρα δε μου αρέσει να χάνω. Είναι πολύ απογοητευτικό το ότι δεν μπορέσαμε να προσθέσουμε άλλη μια νίκη . Αν και στο παιχνίδι σκόραρα 30 πόντους δεν έφτανε για να κερδίσουμε . Σκέφτομαι συνέχεια aν είχα ευστοχήσει σε μια δυο ελεύθερες βολές ή αν είχα ευστοχήσει σε δυο από τα άστοχα σουτ που έκανα ίσως να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι.
Το να αναρωτιέσαι όμως το τι θα γινόταν ή θα μπορούσε να είχε γίνει , δεν αλλάζει το ότι γνωρίσαμε την ήττα και τώρα πρέπει να σχεδιάσουμε και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι.»

Δεκάλεπτα: 14-22, 30-35, 52-51, 73-70

Δάφνη Αγίου Δημητρίου (Μπουμπούς): Βλάνη 3, Αλεξανδρή 8, Μανώλη 17, Αξιοπούλου 6, Γιαμπάνη 6, Τσέσλεκ 12,Τετενέ, Μπράουν 19

Παναθλητικός Goalbet (Καφαντάρη): Παπαβασιλείου 4, Αναστασιάδου 2, Κανταρά 3, Σύρρα, Σταυρίδου 23, Νάστου 2, Μπόικιν 6, Σούμπερτ 30

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων