ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ: ΝΕΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ Η AQUA TRADE

26 Σεπτεμβρίου 2016

O Παναθλητικός Goalbet ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία AQUA TRADE, η οποία για τη σεζόν 2016 – 2017 θα αποτελεί έναν εκ των τριών Χρυσών Χορηγών της γυναικείας ομάδας στα δύσκολα μονοπάτια της Α1.

Η AQUA TRADE S.A., ιδιοκτησίας των Αφών Χατζησωτηρίου, με έδρα τη Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, αποτελεί μία πολύ μεγάλη βιομηχανία επεξεργασίας και διανομής όλων των τύπων φρέσκων και κατεψυγμένων ψαριών και θαλασσινών. Είναι παράλληλη η κορυφαία ελληνική βιομηχανική μονάδα επεξεργασίας γαριδοειδών με εξαγωγές σε Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία καθώς και σε αρκετές χώρες της Ασίας.  (www.aquatrade.gr)
Ο πρόεδρος της AQUA TRADE κος Αθανάσιος Χατζησωτηρίου δήλωσε μεταξύ άλλων για αυτή τη συνεργασία: «Ο Παναθλητικός αποτέλεσε για την Aqua Trade μια ομάδα πρότυπο λειτουργίας η οποία από μια μικρή περιοχή των Συκεών έφτασε να πρωταγωνιστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο. Θυμίζει σε πολλά και την πορεία της δικής μας εταιρείας. Είμαστε παράλληλα εντυπωσιασμένοι και από το χορηγικό πακέτο προβολής αλλά και από το business plan του συλλόγου όπως μας έγινε γνωστό από τον φίλο και general manager του Παναθλητικού κο Βασίλη Πρασσά. Ευχόμαστε στα κορίτσια της ομάδας κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους κι ελπίζουμε ότι η δική μας συμμετοχή θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων τους».
Έτσι μετά την μεγάλη χορηγική συνεργασία με την GOALBET αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας με τα ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑ, άλλη μια σπουδαία και πανελληνίως γνωστή επιχείρηση, στηρίζει το χορηγικό πλάνο του Παναθλητικού.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων