Νίκη επί της ΑΕΕΤ για τον Παναθλητικό Πειραματικό με 86-76

9 Φεβρουαρίου 2016

Έπαιξε λίγο καλύτερα από την ΑΕΕΤ ο Παναθλητικός και κατάφερε να πάρει τη νίκη στο κλειστό του Επταπυργίου. Με αυτή τη νίκη ρέφαρε τον προηγούμενο χαμένο αγώνα εναντίων της Μακαμπή, και έδειξε μεγαλύτερη σοβαρότητα, αποφεύγοντας λάθη που έκανε τις προηγούμενες φορές.
Στο παιχνίδι κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος από την αρχή μέχρι το τέλος, βάζοντας την τεχνική στην άκρη, με δυνατές άμυνες και πολλά φάουλ.
Φανταστικός Δημήτρης Τσεσμετζής, που πέτυχε πολύ δύσκολα καλάθια, σε δύσκολες στιγμές του παιχνιδιού και εκεί που η ΑΕΕΤ πλησίαζε στο σκορ.
Η ΑΕΕΤ ήταν πολύ ανταγωνιστική και έπαιξε με πείσμα και δύναμη αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει τα λάθη , που τελικά της στοίχισαν τον αγώνα.
Πολύ καλός από μεριάς ΑΕΕΤ ο Άρης Ταρπάγκος που πολλές φορές έκανε άνω κάτω την άμυνα του Παναθλητικού, όμως ήταν άστοχος σε αρκετές κρίσιμες βολές.

Τα δεκάλεπτα: 24-21, 43-34, 62-54, 86-76.

Διαιτητές: Τζίμα-Παπαδόπουλος Χ.-Τοκμακίδης
ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ (Τσεσμετζής-Κουλακιώτης): Βογιατζής Λ. 8(2), Φωτιάδης 6, Τσεσμετζής 20(2), Πράντζος 2, Κεχαγιάς, Βογιατζής Δ. 17(1), Καλούτσικος 12, Κοϊμτζόγλου 16(1), Γιώρτσιος, Μαδεμλής, Μπάκος 2, Κασούρας 3.
ΑΕΕ ΤΟΥΜΠΑΣ (Γεωργάκας): Ταρπάγκος 20(3), Πεγιάς 9(3), Φλώρος, Πλατής, Αθανασιάδου, Τύρκος, Λεμονίδης 13(3), Πιλάτος, Χατζηπαραδείδης 9(2), Μούμογλου 18(2), Γουβιάς 3, Τούπος 4.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων