Ετήσιος χορός Παναθλητικού Συκεών

27 Φεβρουαρίου 2016
OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

Μπορεί να χαρακτηριστεί μια από τις καλύτερες εκδηλώσεις ή η συνέχεια των επιτυχημένων εκδηλώσεων του συλλόγου. Το κέντρο διασκεδάσεως «ΚΟΡΥΦΗ» ξεχείλισε από κόσμο αλλά και από αγάπη για την ομάδα.
Τι και αν τα τραπέζια αναγκαστικά χώριζαν παρέες, η παρέα ήταν μία.
Τη βραδιά προλόγισε ο υπεύθυνος ακαδημιών του συλλόγου Πρασσάς Βασίλης ο οποίος και αναφέρθηκε στις επιτυχίες του γυναικείου και ανδρικού τμήματος, τις προηγούμενες αλλά και για αυτές που έρχονται.
Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο δήμαρχος του δήμου, Σίμος Δανιηλίδης, ο οποίος συνεχάρη το σύλλογο για τις επιτυχίες του και έθεσε στη διάθεση του τις εγκαταστάσεις που θα βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξή του, όπως το κολυμβητήριο κ.ο.κ.
Ακολούθησε η κοπή της ετήσιας πίτας, η οποία μοιράστηκε στους αντιπροσώπους των τμημάτων του ανδρικού, ο Βαγγέλης Κουλακιώτης. Του γυναικείου ο αρχαιότερος και πιο επιτυχημένος προπονητής του συλλόγου, Σίμος Συρόπουλος. Του παιδικού τμήματος ο Καρκαλέτσης Κώστας. Του εφηβικού ο Δημήτρης Τσεσμετζής. Του μίνι και προμίνι, ο ψηλότερος απ” όλους και τυχερός, αφού κέρδισε και το φλουρί, Νίκος Σαριδάκης. Των κορασίδων και μίνι κοριτσιών η αρχηγός της γυναικείας και προπονήτρια, Τσαμπούρη Παναγιώτα. Του τμήματος τζούνιορ κοριτσιών ο Κουλιός Απόστολος.
Η βραδιά όμως δεν τελείωσε εκεί… Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και ένα από τα καλύτερα παιδιά που πέρασαν ποτέ από τα ελληνικά και ευρωπαϊκά παρκέ, ο Κώστας Χαραλαμπίδης , ο οποίος βραβεύτηκε για την προσφορά του στο άθλημα.
Στην εκδήλωση η ομάδα του Παναθλητικού τίμησε επίσης τη γνωστή και διακριθείσα σε Ελλάδα και Ευρώπη , Νάσια Τόσκα. Την οποία εδώ και δυο χρόνια έχει τη χαρά και την τιμή να έχει στο ρόστερ του. Παρόντες επίσης και πολλοί από τους χορηγούς της ομάδας , όπως bet prognostika, Μανιτάρια Κεχαγιά, Greca pizza, 2lve, ενεχυροδανειστήρια Ιατρού, epsilon net, Βεζυργιάννης κ.ο.κ. οι οποίοι βραβεύτηκαν για την έμπρακτη προσφορά τους.
Αλλά και ο ορθοπεδικός του συλλόγου Σταυριανός Γεώργιος και ο φυσιοθεραπευτής Σταμούλης Δημήτριος.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες με τις αθλήτριες και τους γονείς των κοριτσιών των ακαδημιών να χορεύουν στην αυτοσχέδια πίστα αλλά και πάνω στα τραπέζια του καταστήματος.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων