Παναθλητικός – Καλαμαριά 59-47

13 Δεκεμβρίου 2015

Όχι δεν είχαμε μια επανάληψη του αγώνα κυπέλλου , με πρωταγωνίστρια ομάδα αυτή της Καλαμαριάς, ούτε και ντέρμπι μπορείς να το πεις , μιας και ήταν …κατά το ήμισυ.
Ο Παναθλητικός πάτησε γκάζι στο δεύτερο μισό και με δυνατή επιθετική άμυνα έκλεψε μπάλες και σημείωσε εύκολα καλάθια , με αποτέλεσμα να ξεφύγει στο σκορ με έντεκα πόντους.  Διαφορά που κράτησε μέχρι το τέλος , μιας και η ομάδα της Καλαμαριάς έμεινε από δυνάμεις.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ντέρμπι και φαινόταν ότι θα ακολουθούσε μια συναρπαστική συνέχεια όμως, μέχρι εκεί .
Μεγάλη προσπάθεια στην επίθεση με τα όπλα του Παναθλητικού να παίρνουν φωτιά από την περιφέρεια με Κωτούλα , Τσαμπούρη αλλά και τη Νόρα Μπαμπικέρ.
Στην άμυνα αλλά και στην επίθεση να καθαρίζει αλλά και να σκοράρει η Κατερίνα Κουλουμπή με το παρεάκι της Νόρα Μπαμπικέρ.

Δεκάλεπτα: 11-9, 21-25, 47-35, 59-47
Διαιτητές: Τσούλης-Λουλουδιάδης
ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Συρόπουλος): Κωτούλα 16(3), Αναστασιάδου 4, Καλομιτσίνη, Τόσκα 6, Ζιώγα, Τσαμπούρη 10(2), Μπαμπικέρ 7, Κουλουμπή 12, Γιαννούδη 4.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Γκογκάκης): Παπαρέντη 2, Μπαδινάκη, Αραμπατζή, Παλλάνη 3(1), Καλαντίδου 4, Νικολαϊδου, Καζαντζή Β. 12(1), Καζαντζή Στ. 7, Καϊμακτσή 19(1), Σολωμού.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων