ΣΦ Πειραματικό: Η πλευρά του φιλάθλου …

25 Οκτωβρίου 2014

Ακόμα μια νίκη πανηγύρισε  η αγαπημένη μας ομάδα ,την πέμπτη  γι αυτήν την σεζόν, αφού πέρασε και από το κλειστό της Σίνδου επικρατώντας του Αστέρα Σίνδου με 50-90…..!!!!!!

Πολύ καλό παιχνίδι για το σύνολο του Γιάννη Τσεσμετζή αφού πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση μέχρι τώρα και δίκαια κατέκτησε το ροζ φύλλο αγώνα. Για το παιχνίδι δεν χωράει να πούμε πολλά λόγια καθώς το τελικό αποτέλεσμα τα λέει όλα. Το μόνο που θα πούμε για την ομάδα μας είναι ότι η ασφυκτική πίεση και το γρήγορο μπάσκετ του πρώτου δεκαλέπτου ουσιαστικά καθάρισαν το παιχνίδι.

Όταν τελειώνεις το πρώτο δεκάλεπτο με 16-30 υπέρ σου θα ήταν αυτοκτονία να χάσεις το παιχνίδι και αυτό το απέφυγε η ομάδα μας. Με έναν Κοϊμτζόγλου «σεληνιασμένο» να βομβαρδίζει ασταμάτητα σταματώντας στους 21 πόντους και με τους «πύργους» Βλάχο και Μπάκο , που με 18 και 15 πόντους αντίστοιχα, να κάνουν πάρτι κάτω από το καλάθι δεν ήθελε και πολύ να πανηγυρίσει ακόμα μια νίκη το ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ B.C.

Για ακόμα ένα παιχνίδι ο «μαέστρος» και αρχηγός της ομάδας μας Φωτιάδης έδωσε τον ρυθμό που έπρεπε και με άξιους συμπαραστάτες όλα τα αλάνια μας που αγωνίστηκαν σήμερα κατάφεραν να κρατήσουν την ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑΡΑ μας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα κάνοντας το 5/5…..!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια στα αλάνια μας που συνεχίζουν ακάθεκτοι να δίνουν νίκες στην ομάδα μας και χαρά σε όλους εμάς……!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ μάγκες…!!!!!!! Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα του Αστέρα Σίνδου για την φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα μας και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων